Fizetés, szállítás és visszaküldés

Fizetés

Az ÁSZF-ben foglaltaknak megfelelően a megrendeléssel fizetési kötelezettséged keletkezik. A fizetési módok elérhetősége nem függ a szállítás módjától. Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Online bankkártyás fizetés Utánvét
Csomagautomata Igen Igen
Házhozszállítás Igen Igen
Személyes átvétel Igen Igen

Személyes átvétel esetén az utánvétes fizetés csak készpénzben lehetséges. 

Szállítás

Megrendelt termékeidet 1-3 munkanapon belül összekészítjük és átadjuk a futárszolgálatnak. Három szállítási mód közül választhatsz:

Kiszállítási idő Ár
Foxpost csomagautomata 3-10 munkanap 895 Ft
Házhozszállítás 3-10 munkanap 1395 Ft
Személyes átvétel 3-14 munkanap Ingyenes

2018 decemberben csökkentettük szállítási díjainkat:

  • Foxpost automata: 448 Ft
  • Házhozszállítás: 698 Ft

A Foxpost automatában a csomagodat 3 napig őrzik, utána visszaküldik a GreenSwingnek. Jelenleg személyes átvételre nincs lehetőség. Megértésedet köszönjük!

Visszaküldés

Amennyiben szeretnél 14 napon belül indokolás nélkül elállhatsz a szerződéstől, visszaküldheted a megrendelt termékeket. Elállási szándékodat írásban közölheted a kapcsolat oldalon keresztül vagy a hello@greenswing.hu email címre küldhetsz üzenetet. Az elállási nyilatkozatodra 1-3 munkanapon belül válaszolunk.

A visszaküldendő terméket az elállásról szóló nyilatkozat elküldésétől számított 14 napon belül kell visszaküldeni futárral vagy postai úton. Ne feledd, postai úton kizárólag ajánlott csomagot tudunk elfogadni. A termék visszaküldésének és visszaküldéshez szükséges csomagolás költsége nem a GreenSwing tulajdonosát vagy üzemeltetőjét terheli. A termék árát és az rendeléshez kapcsolt szállítási díjat 14 napon belül visszafizetjük. A 14 napot a termék vissza érkezésétől számoljuk. Az összeget olyan módon fizetjük vissza, ahogyan kifizetted, kivéve ha azt másként szeretnéd.

A fizetéssel, szállítással, visszaküldéssel kapcsolatban további információt itt találsz: