A blogról és rólam

Hello,


a nevem Vali. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy tippeket és praktikákat osszak meg veled, hogy jobb és élhetőbb otthonod legyen. Lesz szó többek között

a Konmari módszerről

a minimalizmusról,

a zero waste-ről.

Igyekszem mindezeket olyan formába önteni, hogy egészben- vagy részben a saját hétköznapjaidba is be tudd illeszteni.

Ha többet szeretnél rólam megtudni akkor görgess lejjebb. De ha máris belevetnéd magad az otthonod rendezésébe, akkor kattints a lenti gombra.

EZ VAGYOK ÉN

Utálom
a házimunkát

  • de fontos, hogy milyen környezetben töltöm a mindennapjaimat.
    Főleg, hogy az otthonom az irodám is. Jelenleg kereskedelmi munkatársa vagyok egy műtét utáni ruhákat gyártó cégnek és egy állatkórháznak. Mellette pedig szabadúszó CONTENT CREATOR vagyok. Instagram, Facebook oldalak mellett Google Adwords hirdetésekkel és WordPress alapú weboldalakkal is foglalkozom.
  • de imádom a rendet, a tisztaságot. Szeretem, hogy az otthonom engem szolgál és nem fordítva.
    Amit lehet megtervezek, ütemezek. Hiszem, hogy az életemet így tarthatom kézben. Úgy tekintek a háztartás vezetésre mint egy projektre. Célok, erőforrások, határidők, persze a saját játékszabályaim szerint.
  • ezért a szabadidőmet mással akarom tölteni.
    Egy kaotikus nap, fárasztó hét után nem pakolni és takarítani akarok, hanem azokat a tevékenységeket élvezni, amelyek örömmel töltenek el, feltöltenek, pihentetnek. Például egy kiadós jógaóra, egy jó könyv, ízletes ételek, hosszabb-rövidebb utazások.
A BLOGRÓL

Miről
olvashatsz?