Mit vigyek magammal?

Mit vigyek magammal?

Topok, pólók, szoknyák, ruhák… A szekrényed tele és a bőröndöd túl kicsi? A szokásos X nap = Y outfit helyett gondolt át a programot és annak megfelelően tervezd meg, hogy mit fogsz viselni.

01 Beach day

Ha vízpartra utazol akkor egyetlen dolgot nem fogsz kihagyni, mégpedig a strandot. Függetlenül attól, hogy mennyi időt fogsz a vízben és a parton tölteni szükséged lesz fürdőruhára és egy kimonóra.

04 Természeti kincsek

Egy távoli vidéken mindig lenyűgöző természeti kincsekre bukkanhatsz. Az ideális outfit: egyszerű top, hosszú nadrág, vékony dzseki és zárt cipő.

02 Városnézés

Városnézéshez a legkényelmesebb zárt cipődet, rövidnadrágot és laza blúzt válassz. Ez a szett nem fogj elterelni a figyelmedet semmiről  és nem fog cserben hagyni egy menő városi étteremben sem.

05 Mediterrán vacsora

Ha víz akkor hal, ha hal akkor rák, kagyló, polip. Kihagyhatatlan finomságok. Legjobb választás a kis fekete: klasszikus, elegáns és elrejti a lecsöpögő foltokat.

03 Termelői piac, kézműves vásár

Az ország jellegzetes friss gyümölcseit, zöldségeit, tejtermékeit és még sorolhatnánk kizárólag a termelői piacon szerezheted be. De ami ennél is izgalmasabb az autentikus kézművesvásár. A kedvenc nyári ruhád és a legkényelmesebb szandálod a legjobb választás.

06 Tánc hajnalig

Mi emelné ki a csodálatosan barnult bőrödet mint a metálos csillogás? Válassz egy fémesen csillogó ruhadarabot, engedd el magad és élvezzétek a zenét!

Mit pakoljak még?

A listáról nem maradhatnak le a cipők, a kényelmestől egészen a csinosig. Szükséged lesz a városnézéshez egy pár szandálra és sneakerre, ha valami csinosra vágysz egy pár ballerinát is dobj be. A kedvenc magassarkúdat se hagyd otthon.

A három legfontosabb kiegészítő, amit mindenképpen magadnál kell tartanod az a napszemüveg, a kalap és az újratölthető vizespalack.

Legyen tiéd bármelyik termék 30% kedvezménnyel. Használd a last minute kuponkódot.

[recent_products per_page=”16″ columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC”]